Moa Scents and Home

Geurkaarsen

De meeste geurkaarsen die wij verkopen komen rechtstreeks uit Frankrijk (Provence en Ardèche). Deze kaarsen zijn gemaakt van 100% geparfumeerde natuurlijke was. Alle kaarsen worden ambachtelijk gemaakt.

La Bastide des Aromes

De geurkaarsen van La Bastide des Aromes komen uit de Provence (Grasse) en hebben een subtiele geur. De geurkaarsen hebben een zwarte rookloze katoenen lont en branden ongeveer 30 tot 35 uur afhankelijk van het gebruik. De geurkaarsen zijn 130 gram netto en zitten in een glazen verpakking. Afmetingen 7cm/7cm/9cm.

Van de meeste geuren van La Bastide des Aromes zijn ook geurstokjes en huisparfum te koop.

L’Échoppe Buissonnière

De geurkaarsen van L’Échoppe Buissonière komen uit de Ardèche en worden in Aubenas gemaakt. Deze geurkaarsen zijn 80 gram netto en branden ongeveer 20 uur.

De geurkaarsen zitten in een vierkant glas met een houten deksel.

Bomb Cosmetics

De geurkaarsen van Bomb Cosmetics zien er fantastisch uit, zijn een leuk cadeau om te geven en ruiken ook nog eens geweldig. Ze zitten in een mooi blikje wat je daarna ook nog kunt gebruiken.

Hier vind je een variatie aan gecombineerde geuren. Deze worden gemaakt van pure essentiële oliën en komen uit het Verenigd Koninkrijk. De geurkaarsen van Bomb Cosmetics branden ongeveer 30 tot 35 uur.

 

Geurkaarsen